Filmadaptációt kaphat az El Paso, Elsewhere

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 23.
  • Cooltúra
Link másolása
A tavaly ősszel megjelent neo-noir akciójátékból készülhet film a Di Bonaventura Pictures jóvoltából. Ha a tárgyalások sikerrel járnak, a főszerepet az Oscar-díjra jelölt LaKeith Stanfield kaphatja meg.

Igazán remekül sikerült a független Strange Scaffold játéka, az El Paso, Elsewhere, amely hűen idézte a Max Payne időtlen játékmenetét a vámpírmitológia újszerű felfogásával, mindezt egy neo-noir szerelmi történetbe ágyazva. Volt benne minden, amit a TPS műfaj csak megkíván: folyamatosan erősödő ellenfelek, időlassítás és akció, ahogy a csövön kifér.

A Deadline értesülései szerint a filmadaptáció már sínen van, a gyártást Di Bonaventura Pictures végzi, amely a Transformers- és a G.I. Joe-frencsájzokról lehet ismert. A főszerepet pedig LaKeith Stanfield (Júdás és Fekete Messiás, Tűnj el!) kaphatja, ha a tárgyalások sikerrel zárulnak.

A sztori szerint hősünk, James Savage személyes démonjaival néz szembe, miután kiszállt egy mérgező kapcsolatból. Korábbi párja, Janet egy vámpír, aki most a világvégének próbál megágyazni egy rituálé keretében. James a valóságot elborító éteri szörnyek között próbál talpon maradni, miközben saját függőségeivel és önértékelésének eltorzult érzéseivel küzd. Megtanulja, hogy a szerelemhez vezető egyetlen út a gyógyuláson keresztül vezet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...