Megjelent a Don’t Starve fejlesztőinek új játéka

  • Írta: aronsz
  • 2024. április 25.
  • Megjelenés
Link másolása
Korai hozzáférésben elérhető a Klei Entertainment következő játéka, a Rotwood, ami talán nem meglepő módon egy co-op roguelike, akár csak a fejlesztőcsapat nagy slágere, a Don’t Starve.

A Klei Entertainment legújabb játékában, a Rotwoodban az erdő mélyén élő gonosz szörnyeket kell legyőznünk, szerencsére nem feltétlen egyedül, hiszen egy co-op játékról van szó, akár három barát segítségét is kérhetjük.

A cél természetesen az, hogy egyre erősebbek legyünk, a fegyvereinket, a képességeinket valamint az eszközeinket fejlesztve. A fejlesztők izgalmas és széles skálán mozgó harci mechanikákat ígérnek. Az állításukat pedig bárki tesztelheti mert tegnap este óta a játék korai hozzáférés státuszban elérhető a Steamen.

A Klei Entertainment a kínai Tencent leányvállalata. A kanadai fejlesztőcsapat nagyjából 100 ember foglalkoztak és leginkább ismert játékaik a Don’t Starve (valamint a játék lényegében azonos, de co-op lehetőséggel bíró utódja a Don’t Starve Together) és az Oxygen Not Included. Az előzetes alapján a Rotwood leginkább az előbbire hasonlít, több elem ismerős lehet a videóból a Don’t Starve játékosoknak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...