Törölték az idei BlizzCont, de nagy tervei vannak a Blizzardnak

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 26.
  • Hír
Link másolása
Sajnos nem tartják meg a Blizzard korábban rendszeresnek mondható házi rendezvényét 2024-ben, ehelyett más módon és formátumokban osztják meg velünk az új infókat. Tervekből pedig nem lesz hiány a stúdió ígérete szerint.

A Blizzard elárulta, hogy idén biztosan nem lesz BlizzCon, amit 2005 óta szinte minden évben megtartottak, és ahol a stúdió legnagyobb frencsájzainak jövőjével kapcsolatos bejelentéseket ejtették meg. Noha a 2024-es élő eseményt kimarad, a Blizzard megígérte, hogy a "következő évek" során még visszatér a rendezvény.

"Az elmúlt év alapos megfontolása után úgy döntöttünk, hogy 2024-ben nem tartjuk meg a BlizzCont." - olvasható a stúdió nyilatkozatában. "Nem könnyen hoztuk meg ezt a döntést, mivel a BlizzCon továbbra is nagyon különleges esemény mindannyiunk számára, és tudjuk, hogy nagyon sokan várják közületek. Másképp közelítjük meg az idei évet, mivel a múltban különböző formátumokat fedeztünk fel, és biztosak lehettek abban is, hogy a következő években visszahozzuk a BlizzCont.".

A stúdió hozzátette, hogy még ebben évben további részleteket fog megosztani a World of Warcraft: The War Withinről és a Diablo IV első kiegészítőjéről, a Vessel of Hatredről. Ezek közül néhányat iparági kiállításokon és találkozókon terveznek megejteni (pl. a Gamescomon), illetve a srácok a Warcraft 30. születésnapját is szeretnék méltó módon megünnepelni számos személyes eseményen szerte a világon.

Most, hogy a fejlesztő a Microsoft tulajdonában van, idén júniusban is felbukkanhatnak az Xbox Showcase műsorában. Az biztos, hogy számos platform és formátum áll a rendelkezésére, hogy közvetítse felénk az új infókat.

2.
2.
Yukisoa
1.
1.
Chdz
Ma már érdemlegest úgyse tudnak mutatni, a Cosplay Contest miatt meg felesleges megtartani, talán az maradt az egészben épkézláb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...