A Hades II egyetlen nap alatt megdöntötte elődje rekordját

  • Írta: aronsz
  • 2024. május 7.
  • Hír
Link másolása
A héten egy rövid technikai teszt után elstartolt a Hades II. A játék rendkívüli népszerűségét jól mutatja, hogy egyetlen nap alatt megdöntötte az elődje által felállított egyidejű játékosrekordot, nem is kicsivel.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy elindult a Hades II, ami 2024 végéig egészen biztosan early access stádiumban marad. Azonban korai hozzáférés ide vagy oda, a játékosokat ez látszólag nem érdekli. A VGC szúrta ki először, hogy alig 9 óra alatt a játék megduplázta az elődje által felállított egyidejű játékosszám rekordját.

Az eredeti Hades 37 749 játékost tudott összegyűjteni egy időben, a Hades II pedig rövid idő alatt elérte a 79 276-ot, azóta pedig már a SteamDB adatai szerint a 100 000-en is túl van. Fontos megjegyezni, hogy a 2018-as Hades csak Epic Games-en jelent meg először és csak 2019-ben érkezett Steamre. Igaz, a rekordot nem ekkor állította fel, hanem 2020-ban, amikor hivatalosan is kilépett a korai hozzáférésből.

A Supergiant Games ugyanis elmondása szerint folyamatosan tervezi újabb tartalmak adagolását és ígéretük szerint minden egyes frissítés tovább bővíti majd a történetet is. Ennek a végpontját pedig az 1.0-ás, végső verzió fogja jelenteni, amikor megkapjuk majd a sztori lezárását is, de ez, ahogy korábban is említettük csak az év vége felé várható.

1.
1.
cyberstaker
Életemben nem vettem meg még ilyen gyorsan játékot. 2 percre az értesítő email után, már fent is volt Decken :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...