Újabb előzetest kapott az F1 24

  • Írta: aronsz
  • 2024. május 7.
  • Hír
Link másolása
Itt az újabb Deep Dive előzetes, ezúttal a pályák és a pilóták vannak fókuszban. Megkapjuk a 2024-es szezon összes helyszínét és pilótáját, illetve izgalmas újdonságok is érkeznek.

Mivel sem a pályák, sem pedig a pilóták terén nem volt változás az F1-ben 2023-hoz képest, ezért a fejlesztők tudtak arra koncentrálni, hogy javítsanak a minőségen. Például a brit Silverstone, illetve a belga Spa-Francorchamps is ráncfelvarráson esett át. Előbbi esetében élethűbb lett a pálya, utóbbinál pedig bekerültek a valóságban a pályán végzett módosítások. Az újabb pályák közül pedig Losail és Jeddah kapott új kinézetet.

A junior pilóták felhozatala azonban a játék május 31-én esedékes megjelenésekor még a tavalyi állapotot fogja tükrözni, a 2024-es mezőny majd később, egy ingyenes frissítés keretein belül érkezik majd.

A My Team karrier módba érkeznek az F1 Esport szériájának bajnokai, egészen pontosan Lucas Blakeley, Jarno Opmeer és David Tonizza, a Champions Editionben pedig elérhető lesz James Hunt, az 1976-os évad győztese és Juan Pablo Montoya, 7-szeres futamgyőztes.

Szintén újdonság, hogy a kedvenc pilótánkat – legyen szó F1-ről, F2-ről vagy egy korábbi ikonról – egy több évados karriermódon keresztül kísérhetjük, illetve a való életből vett hanganyagokkal is bővítik a játékot, így hallhatjuk majd Lewis Hamilton vagy Max Verstappen reakcióját is egy-egy verseny után.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...