Egy harmadik Jurassic World-játékot is készít a Frontier Developments

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A Jurassic World Evolution első és második része után is visszatér a frencsájzhoz a stúdió, bár azt nem tudjuk biztosan, hogy az új játék a parkmenedzser harmadik része lesz-e, vagy más műfajban próbálnak szerencsét.

A 2026-ös pénzügyi évben, tehát valamikor 2025. június 1. és 2026. május 31. között jelenik meg a Frontier Developments harmadik Jurassic World-játéka, noha azt még nem tudni, hogy ez a Jurassic World Evolution 3 lesz-e. A stúdió meglehetősen eltökélt, örömmel jelentették be, hogy kibővítették partnerségüket az Universallal a legkelendőbb játékfrencsájzuk érdekében.

A bejelentéseben is a népszerű parkmenedzser-játékot említették, amely megmutatta, hogy igenis van igény hasonló játékokra. A fejlesztők későbbre ígértek új információkat a frencsájzzal kapcsolatos terveikről.

A Jurassic World Evolution első két része nagyon sikeres volt a vállalat számára, hiszen a generált bevételek tekintetében nincs még olyan cím a csapat portfóliójában, ami ennél több pénzt hozott volna. Nagy eséllyel tényleg trilógiává bővül az anyag.

1.
1.
Ghabor76
Számomra ez a nap híre. Nagyon várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...