SGF 2024: PS VR2-re is érkezik az Alien: Rogue Incursion

Link másolása
A világ első VR Alien-játékát áprilisban jelentették be, és most már azt is tudjuk, hogy az ünnepi szezonban a PlayStation legújabb VR headsetjénben ülve sikíthatunk.

Hiába a megkopott renomé, az Alien továbbra is az egyik leghátborzongatóbb lény, amit a horror műfaja kitermelt. Az ikonikus lény számos formában hozta már ránk a frászt, és szinte hihetetlen, de eddig még nem kapott hivatalos virtuális valóságra építő játékadaptációt.

Hogy túl félelmetes lenne az immerzív eszköz miatt a sötét folyosón való araszolás, miközben a mozgásérzékelőre tapad a tekintetünk? Tutira. Hogy ez eltántorítana bárkit is? Dehogy! A Survios csapata pedig neki is látott a hiánypótló játéknak, amelyet most áprilisban jelentettek bel. Akkor még nem tudtuk, de most már igen, hogy PS VR2-re is érkezni fog a játék.

A megjelenés egyelőre nem kapott pontos dátumot, csak a 2024-es ünnepi időszakot adták meg. Nem lenne meglepő, ha ez alatt a Halloweenre gondoltak volna a készítők, lévén ennél jobban semmitől sem fogunk borzongani.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...