SGF 2024: Konzolokra is érkezik a Marvel Rivals

  • Írta: osan
  • 2024. május 31.
  • Videó
Link másolása
Az ingyenes csapatalapú lövölde konzolokra is megérkezik nemsokára, sőt már bejelentették a zárt bétát is PlayStation 5-konzolokra. A teljes megjelenésre még várnunk kell, de a béta közelebb van, mint gondolnánk!

A Marvel Overwatch-szerű ingyenes lövöldéjéről eddig csak azt hallhattuk, hogy bővül az alapból is impozáns karakterrosta, most viszont a State of Play során kiderült, hogy már nem kell sokáig várnunk arra, hogy az eddig PC-exkluzív játékot konzolokon is élvezhessük.

A NetEase Games csapata egy új trailerrel is kedveskedett nekünk, melyben – ha már a Sony platformjáról van szó – Pókember is barátai, jelen esetben Venom és Carnage kapták a főszerepet, de feltűnik Adam Warlock, Hela, Magneto és még sokan mások is.

Ami igazán lényeges, s egyben meglepő, hogy már júliusban kezdetét veszi a zárt bétateszt időszaka, reméljük ez azt jelenti, hogy maga a teljes megjelenés sincs olyan messze.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...