Megvan, mi lesz Giancarlo Esposito első Marvel-filmje

  • Írta: osan
  • 2024. június 1.
  • Cooltúra
Link másolása
A hónap elején Esposito elkotyogta egy interjú során, hogy részese lesz az MCU-nak, azóta viszont nem lehetett tudni többet a szerepléséről. Most kiderült, hogy melyik filmben fog először feltűnni.

A CCXP Mexico rendezvénye során a hónap elején Giancarlo Esposito elkotyogta egy interjúban, hogy végre valahára részese lesz az MCU-nak, akkor még nem osztott meg több információt, hogy mely film forgatásán fog részt venni, de annyit elárult, hogy „hamarabb láthatjuk, mint az gondolnánk.

A The Hollywood Reporter legújabb riportjából azonban kiderül, hogy a film nem lesz más, mint az Amerika kapitány: Szép új világ, mely az első Marvel-film lesz 2025-ben. Jelenleg nem tudni, hogy milyen szerepben fog tetszelegni Esposito, egyelőre „tisztázatlanként” van nyilvántartva, valószínűleg a meglepetés erejével szeretnének élni premierkor - február 14. -, de azt lehet tudni, hogy gonosz karaktert fog alakítani – amit már megszokhattunk tőle.

Giancarlo Esposito a nagyközönség számára leginkább a Breaking Bad-sorozatból (magyarul Totál szívás) lehet ismerős, de ő volt a Far Cry 6 főgonosza is, illetve a Mandalóriban is feltűnt már.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...