Ghostface is csatlakozhat a Mortal Kombat 1 bunyósaihoz

  • Írta: szlav
  • 2024. június 5.
  • Pletyka
Link másolása
Egy szivárogtató egy rakás hangfájlt nyilvánosságra hozott a Mortal Kombat 1 érkező frissítéseiből. Ezek alapján elég egyértelműnek látszik, hogy a Sikoly gyilkosa is csatlakozik majd a véres bunyóhoz.

Hamarosan teljessé válik a Kombat Pack 1, a Mortal Kombat 1 elsőéves DLC-bérlete, de gyakorlatilag készpénznek vehetjük, hogy ezt újabb karakterekkel követi majd a Kombat Pack 2. Arra pedig van egy elég jó tippünk, hogy ki lesz a második DLC-csomag egyik karaktere, hiszen a frissen kiszivárogtatott hangfájlok nevén nevezik a Sikoly-filmek maszkos gyilkosát.

Interloko, a Mortal Kombat-játékok ismert adatbányásza ismét a fájlok közt turkált, majd rálelt egy rakás új hangfájlra, melyek nyilvánvalóan a később élesedő frissítések részét képezik majd. Ehhez tartozik Mileena bemondóhangja is, aki (a lenti videón 5:18-nál) beolvassa Ghostface nevét is.

A karakter érkezéséről egyébként számos szóbeszéd szólt korábban is, egészen tavaly szeptemberig visszanyúlóan, és még maga Ed Boon is teaselte a késes gyilkos érkezését. A fenti bemondóval azonban gyakorlatilag biztossá vált, hogy nem marad a vágóasztalon a horrorikon.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...