Final Fantasy Tactics – tényleg elkészülhet a remaster

  • Írta: osan
  • 2024. június 14.
  • Pletyka
Link másolása
Évek óta pletyka tárgyát képezi a Final Fantasy Tactics felújított változata, most pedig egy újabb reménysugár érkezett a Bloomberg munkatársának „tollából”, hiszen szerinte valóban el fog készülni a játék és jelenleg is nagyerővel dolgoznak rajta.

Még 2023 februárjában röppent fel a pletyka, miszerint felújítást kaphat a Final Fantasy Tactics, azóta viszont most áprilisban érkezett a legutóbbi hír, hogy Yoshi-P és csapata is szívesen dolgozna egy körökre osztott Final Fantasy-játékon, ami nagy valószínűséggel a Tactics lenne.

Most a Bloomberg újságírója, Jason Schreier tűnt fel a népszerű Gaming Leaks and Rumors subreddit egyik posztja alatt, ahol egész egyszerűen annyit írt, hogy: „A Final Fantasy Tactics felújítása valóban meg fog történni.

A komment alatt várható volt a rajongók kételkedése, kiborulása, ahogy az meg is történt. Schreier azonban nem sok további információt árult el, szűkszavúan, gyakran egyszavas válaszokat adott, de az még kiderült, hogy a projekten a BD3-csapat, vagyis Yoshida csapata munkálkodik, akik az utóbbi időkben nagyon elfoglaltak voltak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...