Több mint 600 fiókot függesztettek fel a Star Citizen fejlesztői

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 17.
  • Hír
Link másolása
A készítők elmondása szerint "nyerészkedő magatartás" következtében függesztették fel a fiókokat, és a jövőben is szigorúan veszik majd az ilyesmit. Hogy mi is volt az, amivel nyerészkedtek a játékosok, nem derül ki a nyilatkozatból.

Minden idők legdrágább játéka is hasonló problémákkal küzd, mint a lényegesen kisebb büdzsével rendelkező társai: egyes játékon belüli rendszerekben a leleményes játékosok találnak valamilyen kiskaput, amit kihasználva tisztességtelen előnyre tehetnek szert akár közvetlenül, akár közvetetetten.

A Cloud Imperium Games most több mint 600 olyan fiókot függesztett fel, akiknél a fenti, "kizsákmányoló magatartást" figyelték meg. A hivatalos poszt úgy fogalmaz, hogy a játékosok bátran jelentsék az ilyen esetleges kiskapukat, mivel a jövőben is hasonlóan fognak eljárni azokkal szemben, akik megpróbálják kijátszani a játék rendszereit.

Bár a Star Citizen fejlesztése továbbra is jól halad, megjelenési dátumról továbbra sem érkezett hír. Reméljük, hogy az egy játékos Squadron 42 is a belátható jövőben megjelenik, igaz, kérdéses még, hogy a két projekt közül melyik élvez nagyobb prioritást házon belül.

1.
1.
bAguziB2
Tehát lefordítva: a fejlesztők nem szeretik a konkurenciát a "kizsákmányoló magatartás" kapcsán.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...