Kiszivárogtak az első részletek és koncepciós képek a Wonder Woman-játékról

  • Írta: zoenn
  • 2024. június 18.
  • Pletyka
Link másolása
Nem volt túl jó pénzügyi éve a Warner Bros. Discoverynek a Suicide Squad-játék kudarca miatt. Az eredményeken a Wonder Woman készülő adaptációja javíthat, amiről most elég sok konkrétum látott napvilágot idő előtt.

Nem megy jól mostanság a WB Games szekere, a Suicide Squad: Kills the Justice League anyagi és kritikai buktája alaposan betett a cégnek. A Monolith Productions Wonder Woman-játéka, amiről hiába tagadják, hogy nem live service cím lesz, nem nagyon sikerült bebizonyítani az ellenkezőjét.

Főleg az új részletek tudatában sem. Egy online felmérést nem sikerült titokba tartania a kiadónak, a kiszivárgott dokumentumban számos részlet került felszínre a Csodanő-játék történetéről és játékmenetéről, mellékelve az első concept artokat is. A Redditen feltűnt prezentációt azóta mindenhonnan tűzzel-vassal próbálja eltüntetni a Warner, szóval hitelesnek tűnik az anyag.

A cselekmény a Themyscira-i invázió körül forog, a főgonosz Circle varázslőnő lesz, aki gorgonok, küklopszok és más szörnyek hadát küldi a birodalomra. Wonder Womanként tehát visszatérhetünk a szülőföldünkre, hogy segítsünk testvéreinknek. Helyrehozhatjuk kapcsolatunk a Hippolyta királynővel és a többi amazonnal is, akik korábban úgy érezték, Diana évekkel korábban elárulta őket, amikor távozott onnan. Medusa és Cheetah is fontos szerepet játszik a sztoriban.

A játék a Middle-Earth: Shadow of Mordorban debütált Nemesis-rendszert használja, amely az ígéretek szerint egyedi szereplőgárdát vonultat fel szövetségesekből és ellenségekből, akik emlékeznek korábbi döntéseinkre és tetteinkre, így hitük szerint reagálnak rá. Diana összefut más ikonikus DC-szereplőkkel, és a görög mitológiából származó mitikus karakterekkel.

A Freeflow-harcrendszer is visszatér, pusztító kombókkal felvértezve, a csaták során a hősnő Igazság Lasszóját is beveti, amit a navigálás során is használhat, átlendülve a pályán.

A WB Games egyelőre nem árult el megjelenési időablakot, sőt, még a játékmenetet sem mutatta be. Annyi biztos, hogy a Wonder Woman PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re érkezik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...