Wonder Woman

Wonder Woman sem maradhat videojáték-adaptáció nélkül
1718694027

Kiszivárogtak az első részletek és koncepciós képek a Wonder Woman-játékról

Nem volt túl jó pénzügyi éve a Warner Bros. Discoverynek a Suicide Squad-játék kudarca miatt. Az eredményeken a Wonder Woman készülő adaptációja javíthat, amiről most elég sok konkrétum látott napvilágot idő előtt.
1710752400

A Gotham Knights fejlesztői is besegítenek a készülő Wonder Woman-játék fejlesztésében

Lapértesülések szerint a WB Montreal munkatársai is besegíthetnek a készülő Csodanő-játék fejlesztésében, amit a Monolith Productions visz hivatalosan.
1700413250

Mégsem élő szolgáltatás lesz a Wonder Woman-játék

A Warner Bros. szóvivője reagált a héten felreppent pletykára, miszerint live service-ként hivatkozhatunk a közelgő Wonder Woman-játékra. Mindenki legnagyobb örömére egy single player akció-kalandról lesz szó.
1700121600

Live service lehet a készülő Wonder Woman-játék

Sajnos vagy nem sajnos - inkább az előbbi -, de úgy tűnik, hogy a Warner nem akarja elengedni a live service elemekkel érkező játékokat. Egy álláshirdetésből most kiderült, hogy a Csodanő videójátékos kalandja is ilyen „extrákkal” lesz megáldva.
1639112548

TGA 2021: Videojátékot kap Wonder Woman

A Csodanő sem maradhat videojáték-adaptáció nélkül, erről a Monolith Productions fog gondoskodni. Wonder Woman előtt hatalmas feladat áll: önmagát meghaladva hősből vezetővé kell válnia.