Ingyenes hétvégét tart a PlayStation Plus

  • Írta: zoenn
  • 2024. június 19.
  • Akció
Link másolása
A Sony bejelentette, hogy ezen a hétvégén PlayStation Plus előfizetés nélkül is hozzáférhetünk az online többjátékos módokhoz. Mindehhez természetesen egy aktív PlayStation Network-fiók szükséges.

A hétvégi kánikula ellen tudunk egy jobb programot: a PlayStation 5- és PlayStation 4 játékok online többjátékos módjait június 22. és 23. között ingyenesen játszhatjuk, anélkül, hogy meglévő PlayStation Plus-tagsággal rendelkeznénk. Mindössze egy PSN-hozzáférésre, és az adott játékra van szükség ehhez.

Egyébként már elérhetőek a PlayStation Plus Essential e havi játékai, élükön a SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake-kel, az AEW: Fight Foreverrel és a Streets of Rage 4-gyel. Tegnap pedig frissült a PS Plus játékkatalógusa is az Extra és Premium szintű tagok számára, az újdonságok között az Monster Hunter Rise-ot, a Football Manager 2024-et, a Crusader Kings III-at és az After Us-t találjuk.

Nincs is jobb móka annál, mint a jó hűvös szobában letolni jó pár multis vagy kooperatív meccset, amelyek eddig PS Plus előfizetéshez voltak kötve.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...