Július elején a Bandai Namco is bemutatót tart

  • Írta: zoenn
  • 2024. június 19.
  • Rendezvény
Link másolása
Az idei Anime Expo ad otthont a Bandai Namco Summer Showcase-nek, melynek keretében számos bejelentést és látnivalót kapunk a kiadó közelgő anime-játékairól. Dragon Ball, Gundam és Sword Art Online infók várhatóak.

Magyar idő szerint július 6-án, hajnali 2:30-kor rendezik az idei Bandai Namco Summer Showcase-t az Anime Expo 2024-en. A szűk másfél órás műsorban "durva bejelentésekre, leleplezésekre és a készülő anime játékok első látnivalóira" számíthatunk - jelentette be a japán kiadó.

Az elmúlt év bemutatóihoz hasonlóan kerekasztal-stílusú prezentációkat is kapunk olyan játékokról, mint a Dragon Ball, a Gundam vagy épp a Sword Art Online. Természetesen "meglepetések" sem hiányozhatnak a műsorból.

A kilátogatók a Dragon Ball: Sparkling! Zero demójával is tehetnek egy próbát, de a standon ott lesz a Sword Art Online: Fractured Daydream és a Gundam Beaker 4 is.

Az Anime Expo 2024-et július 4. és 7. között rendezik a Los Angeles-i Convention Centerben (ahol évekkel ezelőtt az E3-at is). Az esemény teljes menetrendjét itt találod. Természetesen minden bejelentésről mi is megemlékezünk majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...