Lélegzetelállító launch trailert kapott az Elden Ring: Shadow of the Erdtree

  • Írta: szlav
  • 2024. június 20.
  • Videó
Link másolása
Ma éjfélkor végre megjelenik az Elden Ring várva várt kiegészítője, amely már most minden idők legkiválóbb DLC-jeként foglalta el a helyét a nagy aggregátorok élén. Egy elképesztő kedvcsinálóval köszöntjük a Shadow of the Erdtree érkezését.

A FromSoftware eddigi legsikeresebb játéka két év után egy hatalmas expanzióval teljesedik ki. A titokzatos félisten, Miquella a saját testét hátrahagyva az árnyak földjére utazott, hogy megfordítsa önmaga, testvére és a Lands Between reményvesztett lakosainak a sorsát. Itt az idő, hogy mi is a nyomába eredjünk egy új kihívásokkal teli, felejthetetlen kaland során.

A launch trailer vágói pedig vették félvállról a dolgot, amikor az volt a feladatuk, hogy háromperces videóban adják át a kiegészítő epikus grandiózumát. Szemügyre vehetjük a Land of Shadow számos festménybe illő helyszínét, de külön figyelmet kapnak a kiegészítő brutális főellenfelei is. Elképesztő az összeállítás, a hangulat tökéletes - ennél ütősebb kedvcsinálót el sem tudnánk képzelni az éjféli rajthoz.

Ha még többet szeretnétek megtudni az Elden Ring hatalmas kiegészítőjéről, akkor ajánljuk olvasásra a Shadow of the Erdtree tesztünket. Egyéb esetben pedig jó szórakozást kívánunk mindenkinek holnapra és azutánra!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...