GC 2024: Az eddigi legnagyobb bemutatóval készül a Gamescomra az Xbox

  • Írta: szlav
  • 2024. június 20.
  • Rendezvény
Link másolása
Miközben a rivális konzolgyártók inkább otthon maradnak, az Xbox rádupláz a nyári showszezonra. Idén az eddigi legnagyobb standdal és rengeteg friss látnivalóval készül a Gamescomra a Microsoft videojátékos divíziója.

Ha a nagy konzolgyártók bemutatóiról van szó, akkor igen egyoldalú lesz a Gamescom 2024-es expója. A Nintendo már áprilisban bejelentette, hogy nem utaznak ki Kölnbe, a PlayStation pedig épp a minap erősítette meg, hogy ők sem vesznek részt az év legnagyobb élő videojátékos rendezvényén. Ezzel csak egy konzolgyártó maradt a gáton, az Xbox, akik az őrületesen tömött júniusi műsoruk után augusztusban is megtúráztatják az érkező játékaikat.

Az már garantált, hogy ismét műsorra kerül az Avowed, a Diablo IV: Vessel of Hatred, a World of Warcraft: The War Within, a The Elder Scrolls Online és a Fallout 76, de ezek még csak a megerősített címek, mellettük bizonyára sok más látnivalóval találkozhatnak a helyszíni résztvevők és az online közvetítés nézői is. A vállalat saját elmondása szerint egyébként az eddigi legnagyobb standdal készülnek az expóra és hasonlóan masszív lesz a friss trailerek és gameplay-felvételek zuhataga is.

Természetesen, ha követitek a GK-t, akkor nem fogtok lemaradni az újdonságokról, hiszen ahogy a Summer Game Festet övező adásokkal tettük, úgy a Gamescom híreiről is látnivalóiról is részletesen beszámolunk majd. A rendezvény egyébként augusztus 21-től 25-ig tart majd, vagyis még lesz egy kis időnk pihenni a következő trailercunami előtt.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...