A Diablo IV új túlélőmódot kap az 5. szezonban

  • Írta: JesusHun
  • 2024. június 22.
  • Letöltés
Link másolása
Belengettek egy új, hullámokra osztott játékmódot a június 21-én streamelt Diablo IV Campfire Chat során. A Pit mellett itt lehet majd igazán megtömni arannyal az üres erszényeket.

Már az ötödik szezont fogja taposni cirka 1 év leforgása alatt a nagy sikerű RPG sorozat negyedik számozott epizódja, ebből nyilvánvalóvá válik, hogy a fejlesztőbrigád próbál nagy figyelmet fordítani a friss és változatos tartalmakra, kedvében járva a hűséges játékosok igényeinek. A sorozat felfelé ívelő pályája a harmadik rész után megtört picit, de az imént említett dolgok fényében az új epizód az eddigi legtöbb aktív támogatást élvező rész.

A Diablo IV Campfire Chaten többek között szó esett a legfőbb tudnivalókról, a legutóbb megjelent negyedik szezonról, a Loot Rebornról, közelgő frissítésekről, az új Infernal Hordes módról és a season 5 Public Test Realmről, ami várhatóan június 25-én debütál - ezt pedig nem sokkal követi az éles megjelenés augusztus 6-án. A közel másfél órás adás végéhez közeledve még nézői kérdésekre is válaszolt a játék vezető dizájnere, és kollégája, aki a franchise közösségi részéért felel.

A számunkra most legérdekesebb tartalom, a már említett Infernal Hordes mód lesz, ahol többedmagunkkal kell démonok garmadáján keresztülgázolni. A hullámokra osztott módban minden kör végén választani kell egy pozitív és egy negatív módosítót, ami az adott futam végéig aktív marad, egyszerre könnyítve és nehezítve a túlélési esélyeket, majd a kellő hullám elérése után egy főellenség harcban tetőznek az izgalmak. A móka World Tier 3-tól érhető el 8 választható nehézségi fokozatban, a végén pedig a menet során összegyűjtött valutából lehet ládákat nyitogatni, amik tartalmazhatnak csak itt megszerezhető egyedi felszerelést, aranyat, sőt egy garantált Greater Affix-szel rendelkező tárgyat is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...