Felgyorsítja a fejlődést az XDefiant új frissítése

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 23.
  • Hír
Link másolása
Egy hónappal a játék rajtja után még számos új funkció és játékmód érkezik a játékba, a fejlesztők pedig az egyik legnagyobb problémaként azonosított fejlődést fogják megcímezni a következő patch-csel.

Minden jel szerint valóban hosszú távra tervez a Ubisoft a saját franchise-aiból ismerős frakciókra építő ingyenes lövöldéjével, hisz egy hónappal a rajt után is érkeznek olyan tartalmak, funkciók és játékmódok, amelyek már-már alapnak számítanak a műfajon belül. Viszont a játékosok visszajelzései alapján közel sem ideális élmény az XDefiant.

Nemcsak a technikai problémákról és a csalókról van itt szó, hanem az előrehaladásról is. Az egyes fegyverek végső skinjének kioldásához ugyanis eddig 3000 XP-t kellett összegyűjteni, ami egy igencsak hosszadalmas grindolást eredményezett. Ez, mint kiderült, szándékos volt a Ubisoft részéről, mivel nem akarták, hogy a játékosok idejekorán "kimaxolják" a játékot. Mark Rubin egy X-posztban ismerte el, hogy hiba volt egy más élő, futó játék grindolási rendszerén változtatni, viszont a frissítésnek köszönhetően nem fog senkinek sem elveszni az eddigi szintje. 

A következő patch, ami dátumot egyelőre még nem kapott, ezért az egyetlen fegyverszint meglépéséért szükséges XP-mennyiséget 3000-ről 1500-ra csökkenti, illetve a már meglévő előrehaladásunk is kap egy kis löketet. A július 2-án induló első szezonra már számíthatunk az újításra. Hogy ezen felül milyen más pluszt kapunk még a patch-ben, egyelőre rejtély.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...