Bejelentésre került a Farming Simulator 25

  • Írta: osan
  • 4 napja
  • Bejelentés
Link másolása
A nagy sikerű farmszimulátor játéksorozat újabb etapját jelentették be, melyben ázsiai gazdálkodással, továbbfejlesztett játékmenettel és új technológiákkal szórakozhatunk majd. Érdemes megnézni a bejelentővideót is!

A GIANTS Software fejlesztésében és kiadásában készülő játékban ezúttal kelet-ázsiai tájakon, rizsföldeken, észak-amerikai környezetben hatalmas nyílt területeken vagy épp közép-európai helyszíneken, zöld mezőkkel, tavakkal és folyókkal körbe véve élhetjük át a mezőgazdaság szépségeit.

Egy-, de többjátékos mód is vár ránk, illetve tartalmi szempontból is számíthatunk újításokra, hiszen most már rizst, spenótot és számos más új növényt is termeszthetünk majd, de új állatok is érkeznek majd a karámokba, mint a bivalyok.

Természetesen a gépek szerelmesei sem fognak csalódni, több, mint 400 autentikus jármű, szerszám és eszköz fog rendelkezésünkre állni 150 nemzetközi csúcsmárkától, úgy, mint a Case IH, CLAAS, Fendt, John Deere, Kubota, Massey Ferguson, New Holland, Valtra és még sokan mások.


Technikai oldalról is frissítéssel érkezik az új játék, a GIANTS Engine 10-en alapuló motor továbbfejlesztett grafikával és fizikával várja majd a virtuális gazdákat.

A Farming Simulator 25 november 12-én érkezik PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és Mac-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...