Ősszel érkezik a Little Big Adventure - Twinsen’s Quest

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Az idén 30 éves játék felújított verziója nemcsak szebb textúrákat kap, de simább játékélményt és új zenei anyagot is, amit az eredeti zeneszerző készít el. Pontos megjelenési dátum egyelőre még nincs.

1994-ben jelent meg a Little Big Adventure, annak a Frédérick Raynal a játéka, akinek az eredeti Alone in the Darkot is köszönhetjük. A mára már szinte elfeledett játék egy izgalmas történet hősiességről és zsarnokságokról egy egyedi sci-fi világban. Twinsen, a mintapolgár az elnyomó Dr. FunFrock ellenségévé válik, így rá és varázsgömbjére vár, hogy a két nappal rendelkező kisbolygó négy faját felszabadítsa.

A játék idén ősszel kapja meg felújított változatát Little Big Adventure - Twinsen’s Quest címmel, ami a kiadó Microids szóhasználata szerint remake lesz. A szebb textúrák mellett a játékmeneten is finomítottak, hogy modernebb legyen, valamint új zenei anyag is készül a játékhoz, amit az eredeti 1994-es verzió zeneszerzője készít el most is.

Bár pontos megjelenési dátumot nem kapott még a játék, azt már tudjuk, hogy a Little Big Adventure - Twinsen’s Quest PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switch-re is megjelenik az ősszel.

1.
1.
memoryman
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...