Elérhető PC-n az eredeti Resident Evil

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 26.
  • Megjelenés
Link másolása
A sorozat első része eredeti valójában vált elérhetővé, és amint megjelenik, a második és harmadik epizódot is egyből megkapják a vásárlók. Nosztalgiázóknak kihagyhatatlan.

A régi, jó játékokra szakosodó GOG.com egy váratlan meglepetéssel aranyozta be a mai napot, ugyanis már elérhető az eredeti Resident Evil az áruház kínálatában. Fontos, hogy ez nem a felújított változat, ami eddig is elérhető volt számos platformon, hanem az eredeti, annak minden PlayStation 1-es bájával, vágatlanul és cenzúrázatlanul.

Az első rész mellett már most megrendelhető az első három részt magába foglaló csomag is, igaz, a második és harmadik epizód egyelőre még nem elérhető az oldalon. Az sem kizárt, hogy a visszajelzések fényében folytatják a sorozat újrakiadását, bár igaz, hogy úgy hangulatukban, mint játékmenetükben az első három Resident Evil külön egységet képvisel a sorozaton belül. Ezzel együtt is érdekes lenne, ha a sorozat többi része is teljes offline támogatást és DRM-mentes verziót kapna, esetleg a Capcom után a Konami is piaci lehetőséget látna a dologban.

Az első részt eredeti, teljes verziójának már most nekieshetünk, és a legjobb, hogy gyakorlatilag egy krumplin is elfut, miközben a GOG.com szokásához híven a lehető legjobban optimalizálták a modern rendszerekre.

2.
2.
memoryman
A 2. részt anno egy haver Playstationén toltuk hosszú éjszakákon át. Az első résszel végül sosem játszottam. Na majd most! :D
1.
1.
Extol
Zsír. Amúgy nem a GoG optimizál, hanem a fejlesztők. Ha nincsenek rendben pl a jogi körülmények a játék meg sem jelenhet GoG-on
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...