Július közepén lesz a Concord nyílt bétatesztje

  • Írta: zoenn
  • 3 napja
  • Korai verzió
Link másolása
A Firewalk Studios hero shootere hamarosan kipróbálható lesz PlayStation 5-ön és PC-n - az első körben azok vehetnek részt benne, akik előrendelték a Concordot, de a többieknek sem sokat várniuk rá.

Az augusztus 23-án esedékes megjelenést megelőzően két nyílt bétatesztet is rendeznek a Firewalk Studios 5v5-ös felállással kecsegtető hero shooteréből. Első körben azok vehetnek részt benne, akik előrendelték a Concord bármely kiadását PC-n és PS5-ön, például a Digital Deluxe Editiont. Ők már július 12-13. között bétázhatnak.

A második kör július 18-án kezdődik és július 21-én végződik, amely már minden játékos számára nyitva áll. Mindkét próba egyidejűleg fut mindkét platformon, és a cross-play lehetőség is éles lesz, de PC-n mindenképp szükséges hozzá egy PSN-hozzáférés.

Ráadásul a bétában már benne lesz a 16 induló karakter is, és a filmes matricák is, melyek a narratívát erősítik. Négy játékmód (Trophy Hunt, Cargo Run, Clash Planet, valamint Area Control) és öt térkép áll a rendelkezésünkre, hogy kellő ízelítőt kapjunk a Concordból.

A teljes verzió megjelenése után nem lesznek többletköltségek a jövőbeli tartalmakra vonatkozóan, a monetizációs rendszer kizárólag kozmetikai cuccok vásárlására fókuszál.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...