Több Assassin's Creed remake is készülőben lehet

Link másolása
A Ubisoft feje kilátásba helyezte, hogy a sorozat új részei mellett modernizálják a régebbi játékaikat, mivel rengeteg potenciált látnak az azokban bemutatott világokban.

A Ubisoft talán legnagyobb brandje az orgyilkosok és templomosok évezredes konfliktusát feldolgozó Assassin's Creed-sorozat. A 2017-es Origins viszont megalkotta a Régi és az Új Assassins'c Creed tábort: van, akinek a korábbi, számozott részek képviselik a szériát, másoknak a név hallatán viszont a sokkal RPG-sebb vonal az, ami első beugrik.

Egy belső interjú során Yves Guillemot vezérigazgató beszélt a sorozatról és annak potenciáljáról. Tervei szerint sokkal rendszeresebben jelentkeznek majd az orgyilkosok, viszont nem ugyanazt a játékot kapjuk majd minden évben, a terveik szerint a részek markánsan eltérnek majd egymástól, például az Assasin's Creed Hexe merőben különbözik majd az Assassin's Creed Shadowstól. Ebből könnyen következne, hogy a boszorkányos hangulatú cím közelebb áll majd a régebbi játékokhoz vagy a Mirage-hoz, viszont Guillemot szerint "meg fogunk lepődni".

Valószínűleg az új részek sorát nosztalgiával fogják feldobni, ugyanis a vezérigazgató kilátásba helyezte, hogy több régebbi cím is remake formájában térhet vissza. Meglátásai szerint az olyan technológiák, mint az akció-kalandjátékaikra specializált Anvil és Snowdrop motorjaik, a generatív AI használata az NPC-k terén, no meg a régebbi részek világában rejlő potenciál miatt ezek a felújítások új élményt nyújtanak majd a játékosoknak.

Az Assassin's Creed IV: Black Flag felújításáról már eddig is tudtunk, viszont Guillemot szavai alapján remélhetjük, hogy akár az első, 2007-es epizód is visszatérhet egy színesebb, élettel telibb világgal, amit akár egyben is kezelhet a játék. Jó kérdés persze, hogy mikor fogunk látni ebből bármit is, ahogy az sem biztos, hogy valódi remake-t kapunk-e, vagy csak egy remastert.

10.
10.
memoryman
#8: Igen, főleg elsőre. Valamikor tavaly toltam végig a 3. (eredeti verzió, nem a remastered) és a 4. részt. Igaz a 3. részből van remastered, de én az eredetivel akartam játszani.
9.
9.
crytek
#8: GTAkból nem létezik remake. Csak gondoltam jobb ha minél előbb megtudod
8.
8.
csongor1996
#6: Ha lenne belőlük remake, akkor is inkább az eredetit játszanád? Miért? (Már ha nem ilyen GTA remake szintű borzadály lenne persze)
7.
7.
crytek
#5: Mit nem értesz? Ismered a remake fogalmát? Akkor csak értened kéne..
Az hogy kiadják holnap a dune 2000-et ugyanugy ahogy ezer éve tették attól én még nem leszek boldog hiába jó game. De egy remake sokkal szebb kivitelben már jobb

AC3 kb grafikailag fikarcnyit se változott
6.
6.
memoryman
A remakek engem nem mozgatnak meg. Még az eredetiekből sem játszottam mindegyikkel. Előbb azokat kellene végigtolnom. :)
5.
5.
hedzsooo
#4: ...Bizony, a 2. resz igen emlekezetes, hangulatos szinten! :)

Az AC3 "jo volna"-t meg vegkeppen nem ertem crytek-tol, hiszen meg le is irtam, hogy azt mar kiadtak par eve ujbol. Persze kiadhatjak meg vagy 6x, a Bethesdanak is osszejott vegulis a Skyrim-mel. ^^
4.
4.
csoki0619
#3: A többi nem olyan nagy szám?!

A kettes, a Brotherhood, és a Revelations a legjobb részek. Ezio óta nem tudnak szerethető főhőst tenni a játékaikba
3.
3.
crytek
#2: Bőven hoznak profitot ha nem így lenne nem készülnek 3-4 ac egyszerre..
Ezek meg gyors pénzek mivel a jó részeket új köntösben is venni fogják és olcsóbb előállítani mint egy új részt készíteni. Ac3 és Black Flag jó volna a többi nem olyan nagy szám.
2.
2.
huster14
Azért ez részben szomorú is hogy az új címek valszeg nem hoznak elég profitot és a régiekhez kell újra hozzányúlni, jó nyilván ez dícséretes mert szerintem a mostani részek vizet nem vihetnek a régieknek... Kíváncsi vagyok hogy az EA ezt mikor lépi meg az NFS szériával, évek óta megy a sírás egy Most Wanted vagy Underground 2 remake-ért.
1.
1.
hedzsooo
AC3 remastered kellemes meglepi volt toluk par eve szamomra, Black Flag is johet! :)

Ha meg remake jon majd ezentul remaster helyett, az elvileg csak megjobbat jelenthet, aztan majd ugy is meglatjuk ugye! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...