Ingyen játszható a Dragon's Dogma 2

Link másolása
A grandiózus RPG első két órája mindhárom platformon plusz költség nélkül kipróbálható, viszont csak korlátozott ideig férhetünk hozzá, de legalább átvihetjük a mentésünket a teljes verzióba, ha megvesszük a játékot.

A Capcom számos remek játékot adott nekünk az utóbbi pár évben, elég csak a Resident Evil remake-sorozatra gondolni, de a Street Fighter 6 is kimondottan népszerű. Viszont a nagy, bejáratott franchise-k mellett a már-már elfeledett Dragon's Dogma is hallatta a hangját az idén tavasszal, a folytatás pedig minden technikai hiányosság mellett is egy remek RPG lett egyedi harcrendszerrel és világgal.

Ráadásul a fejlesztők sem voltak restek, és a legújabb frissítésben számos ponton kikalapálták a játékot. Ha valaki nem hiszi, próbálja csak ki: július közepéig ugyanis ingyenes a játék első két órája PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-n. A próbaverzió időkorlátját követően pedig kedvezményesen beruházhatunk a teljes játékra is, mivel az most minden platformon akciós.

Kis érdekesség, hogy a próbaverzió nem minden platformon ugyan annyi ideig tart, legjobban a PC-sek jártak, akik magyar idő szerint július 19-én 19:00 óráig próbálhatják ki a játékot, míg a konzolosoknak július 17-én éjfélig (PlayStation 5) és július 18-án 11:00 óráig van rá lehetőségük.

5.
5.
hedzsooo
#3: ..Amugy abban 2 NAPOT toltottem el eloszor. Ja, amugy meg a karakter kesziteshez van kulon DEMO, ugyhogy nem is kell a 2 oras probaidoben egyaltalan vele foglalkozni, csak importalni kell a demoban mar elotte elkeszitett karaktert...;)
4.
4.
hedzsooo
#3: Es eppen ezert aki hasznalja az eszet, az a 2 ora alatt inkabb keszit csak 1 random karaktert 5 perc alatt erre a proba korre, aztan mar neki is esik a jateknak hogy lassa, milyen is... Amennyiben szepen fut, meg tetszik amit lat benne, akkor 2 ora utan megveheti, aztan nekikezdhet az elejenek ujbol. 2 oranyi jatekido nem olyan veszteseg ilyen kaliberu jatekoknal. Plane, ha elsore a 2 oras probakor volt csak, ahol igyekezett csak inkabb felmerni a terepet gyorsan.
3.
3.
delphijos
#2: Most nem azért, de egy ilyen játékban 2 óra, kb. Semmit nem fog megmutatni. Csak a karakter kreátorral egy órát el lehet tölteni.
2.
2.
memoryman
Hát ha ingyen ki lehet próbálni, akkor teszek vele egy próbát.
1.
1.
hedzsooo
Igy, h van benne kozel 400 oram mar, azt kell mondjam h egeszen jo kis tyutyerka lett! :D Szerintem ingyen meg plane megeri kiprobalni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...