Sokkal amerikaibb lesz Cyberpunk 2077 folytatása

  • Írta: zoenn
  • 2 napja
  • Érdekesség
Link másolása
A fejlesztők elárulták, hogy még autentikusabb amerikai hangulattal vértezik fel a a Project Orion kódnéven futó folytatást, amit jelenleg a CD Projekt RED bostoni székhelyű stúdiójában kalapálnak. Jobb esetben is hosszú évekre vagyunk a megjelenéstől.

Mint ismert, Project Orion kódnéven készül a Cyberpunk 2077 folytatása a CD Projekt RED bostoni stúdiójánál, és a csapat abban reménykedik, hogy az új helyszín még autentikusabb amerikai hangulattal bír majd az előd Night City-jénél.

"Szerintem a Cyberpunk nyilván egy egyedi amerikai történet" - magyarázta Dan Hernberg ügyvezető producer az AnsweRED podcast legutóbbi epizódjában. "Rengeteg punk energiája van és az eredeti asztali játékot is egy amerikai írta, úgyhogy helyesnek véltük Amerikában elkészíteni."

Az első játékot és annak Phantom Liberty DLC-jét a CD Projekt RED boroszlói irodája készítette el Lengyelországban. És amikor Night City-t hozták létre, nem várt bonyodalmakba ütköztek. A Cyberpunk 2077 városa lényegében Los Angeles futurisztikus változata, és sok vaskalapos rajongónak nem tetszett, hogy például a csatornafedelek olyanok, amit Németországban használnak, ami nem tesz jót a beleélésnek. De hasonló a dolog a járdaszegélyekkel, a tűzcsapokkal és a táblákkal, akik nem ott élnek, nem érhetik teljesen az amerikai kultúrát.

Mivel a bostoni stúdió 100 százalékosan amerikai, ilyen "hiányosságok" nem fordulhatnak elő a folytatásban. A Project Orionba a vancouveri csapata is beszáll, úgyhogy némi kanadai utóíz is felfedezhető lesz rajta. Persze még a fejlesztés korai szakaszában járnak, nem tudni, mikor számíthatunk rá. Addig a lengyel anyacég a The Witcher negyedik részét kalapálja serényen.

3.
3.
silkgoat
Nost nem azert de pont a cyberpunk az kb globalizalt semmi koze csak amerikahoz. Arrol vban szo, hogy 4-5 nagy ceg, mint az uj villagrend allamai alakitjak a vilagot. Marokko eppen olyan, mint Budapest vagy London es mint Chicago.
De persze tudjuk hogy az ufo-k is csak az USA-ban szallnak le es Amerika az az USA es nem a kontinens Alaszkatol a tuzfoldig :D
2.
2.
memoryman
#1: Engem nem zavarnak az ilyen dolgok, de van benne igazság!
1.
1.
KiB99
végigcsináltam a játékot...de eszembe nem jutott mondjuk épp a csatornafedeleket nézni
ezért sem lehet soha olyat csinálni, amit mindenki szeret
valamibe úgyis bele lehet kötni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...