Warhammer 40.000: Space Marine II - a fejlesztők mesélnek a játék részleteiről

  • Írta: szlav
  • 2 napja
  • Videó
Link másolása
Egy újabb nagyobbacska betekintést nyerhettünk a Warhammer 40.000: Space Marine II világába, ezúttal bekukucskálva a kulisszák mögé is. A fejlesztők videónaplójából egyértelműen kiderül: ők is nagyon izgatottak a megjelenés kapcsán.

A Saber Interactive csapata apait-anyait beleadott a Warhammer 40.000: Space Marine II fejlesztésébe, és ha a játék valóban olyan elképesztő lesz, mint amilyen a trailereken és a gameplay videókon, akkor ez bizony kötelező mű lesz minden Warhammer-rajongó számára. Persze, már az első rész is remek sikereket aratott, a folytatásban azonban teljesen új szintre kerül az Ultramarine-ok és Lieutenant Titus története.

A Tyranid hordák elleni harc során egyszerre többszáz xenos szörnyeteg kerül majd a képernyőre - ehhez hasonlót legutóbb a Saber korábbi sikerjátékában, a World War Z-ben láthattunk. A stúdió a technológiát tovább finomítva gondoskodott arról, hogy a negyvenegyedik millennium epikus ütközetei éppen olyan grandiózusak legyenek, mint ahogy azokat mindig is elképzeltük.

Érdemes ismét kihangsúlyozni, hogy a játék a kooperatív módban is játszható fő sztorikampány mellett másik dedikált kooperatív módot, illetve versus multiplayer játékmódokat is tartogat. Ebből a fenti videó is ízelítőt ad, de az egyik korábbi nagy bemutató részletesebben is mesélt a részletekről.

Azt is érdemes ismét megemlítenünk, hogy az előzetes hírekkel ellentétben a Warhammer 40.000: Space Marine II mégsem tart bétát a megjelenés előtt. Ellenben, a hivatalos megjelenés már egyáltalán nincs messze, hiszen a játék szeptember 9-én debütál PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...