Mégsem tart nyílt bétát a Warhammer 40.000: Space Marine 2

Link másolása
Az előzetes tervekkel ellentétben a készítők inkább a végleges játék tökéletesítésére fordítják az erőforrásaikat, így bár bukjuk a korai ízelítőt, egy még jobb végső verzióra számíthatunk.

Nagyon régóta várjuk már, hogy újra visszatérhessünk a Warhammer 40K világába valamilyen közvetlen, testközeli módon, így a puszta tény, hogy elkészül a Space Marine 2, önmagában is igen erős érdem, hát még ha jó is lesz. Az eredeti tervek szerint tartottak volna egy nyílt bétát, viszont ezt végül a fejlesztők elvetették.

A magyarázat egyszerű: a szeptember 9-i megjelenésre akarnak összpontosítani, hogy a játék végleges verziója a lehető legtökéletesebb élmény legyen. A nagyjából 12 órás kampány mellett kapunk egy co-op PvE módot végtelen újrajátszhatósággal, illetve egy kifejezetten klasszikus vonásokkal bíró 6v6 PvP multis játékmódot is. Akit főleg ez érdekelne, annak örömhír lesz, hogy a játék dedikált szerverekkel érkezik.

Akik még június 28 előtt regisztráltak a bétára, egy egyedi fegyver skinnel igyekeznek kárpótolni a fejlesztők. Bár a Warhammer 40.000: Space Marine 2 hivatalosan szeptember 9-én jelenik majd meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re, a korai hozzáférés szeptember 5-én kezdődik azoknak, akik Gold és Ultimate Editiont előrendelik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...