Már kipróbálható a Kunitsu-Gami: Path of the Goddess

  • Írta: szlav
  • 2 napja
  • Korai verzió
Link másolása
A rohamosan közeledő megjelenés előtt egy demóverzióval jelentkezik a Capcom akció-stratégiai hibridje. Érdemes a játékot kipróbálni, de azoknak is van mit mutatnunk, akik beérik egyelőre egy rövid trailerrel is.

A Resident Evil és a Dead Rising mellett a Kunitsu-Gami: Path of the Goddess volt a harmadik nagy dobás a Capcom Next nyári műsorán. A japán folklórból nagykanállal merítő játék félik stratégiai cím, félig pedig akciójáték - nem a legmegszokottabb kombó ez, de úgy tűnik, hogy e a mix nagyon is működik, javarészt hála a tower defense-szerű mechanikáknak és a játékmenetet is befolyásoló napszakciklusoknak.

A hajnali adáson egy rövid trailerrel jelentkezett a játék, amely a mától elérhető demót hivatott bemutatni, emellett azonban megtudtuk azt is, hogy a Capcom egy egészen rendhagyó belső crossoverrel készült a próbaverzióra. A demóban ugyanis számos tárgy és felszerelés egyenesen az Okamiból érkezik, ezek a cuccok azonban nem biztos, hogy megjelennek majd a teljes játékban is. Ez csupán a demót kipróbáló játékosoktól függ: ha elegen próbálják ki a próbaváltozatot, akkor az Okami-crossover tartalmai utat találnak majd a végleges verzióba is.

A Kunitsu-Gami: Path of the Goddess teljes megjelenésére pedig szintén nem kell sokat várnunk. A játék július 19-én debütál PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en, ráadásul egyből bekerül majd az Xbox Game Pass könyvtárába is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...