Megkezdődött a Watch Dogs-mozi forgatása

Link másolása
Sokat sejtető kép bukkant fel az Ubisoft X-oldalán, ami alapján a New Regency-nél hivatalosan is nekiláttak a Watch Dogs-franchise filmes adaptációjának munkálataihoz.

Izgalmas hír érkezett a Watch Dogs-széria rajongói számára, végre megkezdődött a forgatás, a bejelentés mikéntjét az Ubisoftnál nem gondolták túl. A "Lights_Camera_Action.exe" kiírás kíséretében felkerült az X közösségi oldalára egy filmes csapót ábrázoló kép, amin látható a film címe, a rendező személye és az operatőr neve. Megjelenési dátum továbbra sincs a mozis premierhez, de némi infót összeszedtünk.

Korábban megtudhattuk, hogy Sophie Wilde (Beszélj hozzám!) és Tom Blyth (Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája, Az aranykor, Billy the Kid) biztosan szerepelnek majd a filmben, a rendezésért pedig Mathieu Turi felel. A látványt nem akarják a véletlenre bízni, egy olyan operatőr neve bukkant fel Daniele Massaccesi személyében, aki olyan nagy sikerű filmeknél állt a kamera mögött, mint a Hannibal, a Mennyei királyság, a Prometheus vagy a Felhőatlasz.

Bármelyik stúdió, ha sandbox játék fejlesztésébe kezd, nagy fába vágja a fejszéjét, főleg ha az a modern korban játszódik, ugyanis a Rockstar Games keményen feladta a leckét a GTA-val. Muszáj valamivel kitűnni, gondoljunk itt a Far Cry egzotikus helyszíneire, vagy a Saints Row  beteg humorára. Az Ubisoftnál 10 évvel ezelőtt sikerült egy olyan csavart vinni a játékmenetbe és a sztoriba, amivel ez sikerült nekik. A WD-játékokban a jól megszokott fegyverek és járművek mellett elektromos rendszerek, kamerák, hidak, autók, és telefonok meghackelésével lehetett káoszt előidézni, megkönnyítve a küldetéseket. Filmekben nem idegen a dolog, így kíváncsian várjuk milyen egyedi megoldásokkal jelenik majd meg a vásznon és mennyire sikerül majd hozni a játékok hangulatát.

1.
1.
crytek
Annyi adaptáció készül vagy döglődik és vagy semmit se tudunk róluk hogy hihetetlen.
Nagyon gyögvenyelősek ezek a game-film projektek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...