Minden PlayStation Plus előfizetőnek elérhető lesz a Concord bétája

  • Írta: pandaril
  • 2024. július 11.
  • Hír
Link másolása
Az eredeti tervekhez képest a Sony bejelentette, hogy a hétvégén esedékes béta nemcsak az előrendelők számára lesz elérhető, de minden előfizetőnek is, szinttől függetlenül.

Bár a hivatalos bemutatás után mondhatni közutálatnak örvendett a Concord, a nyomott ár, valamint a Helldivers 2 monetizációjának követése mintha lassan kezdene javítani a játék megítélésén. Ennek a stratégiának képezheti a részét, hogy a Sony legújabb bejelentése szerint a játék bétája a hétvégén minden PlayStation Plus előfizető előtt nyitva áll majd.

A lehetőség úgy fest, hogy csak a konzoltulajok számára elérhető, viszont az előrendelőkkel együtt játszhatnak, akik PC-sek is lehetnek. Egyik hétvégéről a másikra ugyan átvihetjük majd az előrehaladásunkat, viszont az augusztusban megjelenő végleges verzióba nem, így akármennyit is játszik valaki, a nulláról kell majd kezdenie a megjelenéskor.

A Firewalk hero shootere, ami hetente új átvezetővel igyekszik a Galaxis őrzői hangulatot árasztó narratívát tovább vinni, augusztus 23-án jelenik majd meg PC-re és PlayStation 5-re, mindkét platformon kötelező lesz a PSN-fiók megléte.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...