Nem lesz élőszereplős Driver adaptáció

  • Írta: pandaril
  • 2024. július 13.
  • Gyászhír
Link másolása
Viszont a Ubisoft elmondása szerint továbbra is terveznek az autós franchise-zal, amiből 13 éve nem érkezett új rész. Kérdés, hogy pontosan mire is gondolnak a franciák.

Volt egyszer egy franchise, ami a maga idejében, ha nem is számított megkerülhetetlen tényezőnek, rengeteg rajongót szerzett. Ezért is fájó pont sokak számára, hogy a 2011-es, Driver: San Francisco óta nem kaptunk új részt a sorozatban. A Ubisoft még 2021-ben egy érdekes hírrel örvendeztette meg a rajongókat: a Binge gondozásában megkezdődtek az élőszereplős feldolgozás munkálatai.

Ennek már lassan három éve, így a Ubisoft időszerűnek érezte bejelenteni, hogy a sorozatot elkaszálták. Az persze kérdéses, hogy hányan kaptak a szívükhöz a hír hallatán, főleg, hogy a hivatalosan is levitézlett Watch Dogs-franchise filmadaptációjának munkálatait nem olyan rég jelentették be.

Némi öröm az ürömben, hogy a francia kiadó nyilatkozata szerint továbbra is számolnak a franchise-zal, és dolgoznak is Driver-projekteken. Az persze, hogy ez mit is takar, és mikor látunk belőle majd valamit (ha egyáltalán), az egyelőre nem tisztázott.

6.
6.
Nothing
Kár, pedig ebben a szériában bőven van mozis potenciál. Eredetileg a régi, autós-üldözéses filmek ihlették a játékot, szóval nem látom okát, ez miért ne működne oda-vissza.

Kéne már pár frankó, tökös autós mozi, mert a FnF féle végtelenített gizdulós sci-fi ökörködés fényévekre van ettől a kategóriától.
5.
5.
crytek
#4: Bizony bizony. Csak sajnos egy olyan cégről beszélünk aki egy Prince of Persia-ával is elég rendesen küzd... bár mivel a Crew sorozat fut nekik szépen így az autós berkekben talán előrébb lennének. Ki tudja lehet ezt is elbénázzák
4.
4.
Nothing
#2: Az ötlet jó.
Én is megnézném, mit tudna kezdeni a koncepcióval egy lelkiismeretes team, mert az game anno az alapoktól lett elszúrva, kb. semmi sem működött benne normálisan - viszont sok szempontból tagadhatatlanul ambiciózus és előremutató volt. A defektes bughalom mélyén egy kitörni készülő GTA vetélytárs pislákolt. Csakhát a feszített tempó, a driv3rgate kavarás és a fejlesztési pénzek elherdálása (szerintem a büdzsé minimum 70%-a az agyonhype-olt, de végül totál középszernek bizonyult szinkronhangokra ment el) megtette a magáét.
3.
3.
Br1sk
Driver 4 et! Sétálás mentes gta licenszelt kocsikkal meg tisztán autós akcióval. Mai grafika + jó sztori.
2.
2.
crytek
Driver 3 Remake normális írányitással über volna...
1.
1.
Daniel21
A San Francisco-bol egy remasteredet! Nem kell Remake, jó volt az úgy ahogyan annak idején kiadták. Csak modern grafikát kérek, néhány új effektel + online támogatást. Nem lenne nehéz összedobni a tökéletest. (Ja várj Ubi... Splinter... Prince... So probably never gonna be happening) Xd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...