Környezetbarát csomagolással kísérletezik a Ubisoft

  • Írta: pandaril
  • 2024. július 15.
  • Biznisz
Link másolása
A francia kiadó a hagyományosnak számító műanyag tokok helyett kartonpapírból készült kiszerelésekkel árulja majd egyes játékait, az első fecskék már meg is jelentek.

A Ubisoft éves jelentése számos témát érintett, többek között a vezetőség fizetését vagy a generatív mesterséges intelligencia használatát a játékkészítésben, ám ezek mellett is érdekesnek tűnik a játékok fizikai kiadásainál az alternatív csomagolóanyagok használatának témája.

A jelentés szerint a francia kiadó kartonból készült tokokban árulná a lemezeket, a szemfülesek már kiszúrták, hogy meg is jelentek az Amazon kínálatában az első ilyen kiszerelésű lemezek. Hogy a Skull and Bones PC-s lemezének ára a csomagolás miatt ilyen alacsony a lenti képen, vagy egy egyébkénti akcióról van szó, azt egyelőre nehéz megmondani.

Természetesen megjelentek a dolog kritikusaik is, akik szerint csak erényjelzésről van szó. Ezzel együtt is valószínű, hogy a Ubisoft további játékai is kartoncsomagolásban érkeznek majd a jövőben a boltok polcaira.

4.
4.
Chrysh
#2: Néha irgalmatlanul fáj olvasni a baromságaidat, de hát az istennek sem bannolnának Téged. Rajtam múlna már a netet is kihúztam volna az egész háztömbből, amelyiknek a pincéjében kuksolsz.
3.
3.
HMoody
#2: Kimaradtál környezetismeret óráról?
2.
2.
crytek
Zöd.... Ja mert a papírhoz nem a fákat írtják.... Zöd
1.
1.
Grabowsky30+
Ez elég faramuci hülyeségnek tűnik. Én közel 50 vagyok szóval jócskán éltem már a dobozos kiadású játékok korában, kifejezetten szerettem is az igényes dobozokat akár játékok vagy hang lemezek cd-k, sőt vettem még műsoros kazettát is. Viszont sajnos vagy nem ez a világ elmúlt. Na most innen nézve, a zöld baromságba csomagolva adnak papír tokban egy lemezt ami semmire nem jó, hát ezt meg minek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...