A főszereplő beszélt az Amazon Like a Dragon adaptációjáról

  • Írta: pandaril
  • 2024. július 15.
  • Cooltúra
Link másolása
Csupa olyan színész és stábtag dolgozik a sorozaton, akik maguk is a franchise rajongója. Az élőszereplős nem fogja egy az egyben adaptálni a játékokat, viszont az alapvető témákat átveszik.

Az utóbbi éveket elnézve, ha valahol jó kezekben van egy képregény vagy játékadaptáció, akkor az az Amazon. A The Boys és az Invincible mellett Fallout-sorozat is óriási sikernek számít, így nem is csoda, hogy az Amazonnál egy újabb franchise-t adaptál majd sorozat formájában, amit már ősszel nézhetünk is a Prime Videon.

a Like a Dragon, régebbi nevén Yakuza-sorozat adaptációjáról a főszereplő is beszélt az IGN-nek. Ryoma Takeuchi elárulta, hogy a feldolgozás csak részben fogja feldolgozni az eredeti játékokat, és részben eredeti történet lesz, viszont a franchise alapvető, játékokon átívelő narratív elemei és a hangulat tagadhatatlanul ismerős lesz a rajongóknak.

A Fallout-sorozat kapcsán is hasonlókat hallottunk annak készítőitől, nevezetesen a tökéletes adaptáció lehetetlenségéről, helyette egy élvezetes, a műfaji kötöttségeken belül hű feldolgozást szántak a rajongóknak. Hasonló elvek mentén készülhetett hát a Like a Dragon-sorozat is, amit október 25-től nézhetünk majd meg az Amazon saját streaming platformján.

2.
2.
hedzsooo
#1: Errol h a manoba maradtam le? Kosz! :D
1.
1.
Ooorky
Már készült egy tökéletes adaptáció, nehéz lesz überelni.

https://www.youtube.com/watch?v=XCDhpdpbP6c

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...