Star Wars: Outlaws - 10 percnyi gameplay érkezett

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 18.
  • Videó
Link másolása
Az IGN leközölt egy 10 perc terjedelmű gameplay videót, amiben főhősünk a Tatooine bolygón bonyolít le egy kétes tranzakciót a Star Wars-univerzum guberálós kereskedőivel.

Még nyáron megjelenik a Massive Entertainment open world akció-kalandjátéka, amiben a Star Warsban megismert ikonikus bolygókra látogathatunk el, de felfedezhetünk eddig nem látott helyszíneket is. A történet kronológiailag a Birodalom visszavág és a Jedi visszatér közé illeszkedik, ahol Kay Vess próbálja elnyerni a szabadságát, hogy új életet kezhessen.

Az IGN exkluzív videón egy küldetés látható, ahol Kay az űrhajójára szeretne lézerágyút szereltetni, de a Jawa népségnél nincs olyan, hogy ingyen vacsora. A használt alkatrész beszereléséért cserébe egy Sarlacc (A filmekben egy ilyenbe esett bele Boba Fett) fogat kérnek, amit hol máshol lehetne megtalálni, mint egy Sarlacc-veremben. A videó szépen bemutatja a végtelenbe nyúló sivatagot, ahol a fürge járművel igazán érződik a sebesség, emellett láthatunk egy sötét, szűkös barlangot is, ami jól mutatja milyen dungeon-ökkel találkozhatunk majd a teljes játékban. Végezetül egy kis akcióra is sor kerül, némi lövöldözés formájában. A dialógusok akkor sem maradnak abba amikor nincs a közelben senki, az adóvevő gondoskodik róla, hogy ne síri csendbe végezzük a küldetéseket, így hasznos infók vagy egy két poén mindig elhangzik majd az üresjáratokban is.

A nagyszabású űrkaland augusztus 30-án érkezik PlayStation 5 és Xbox Series X|S konzolokra, valamint PC-re.

5.
5.
crytek
Egyre jobban tetszik, királyság
4.
4.
AbsurdShark
#1: Igen, azt is lehet választani, hogy nem játszunk vele.
3.
3.
Ganzer
Mi lett a grafikával? :DD
Szokásos ubifos downgrade?
2.
2.
Dark_Temptation
éés igen ubifos ismét megcsinálta. nem hazudtolta meg magát a cég. tudtam én hogy egy kalap fos lesz ez is, és lááám... újra egy semmitmondó generic lazy shit az egész.
1.
1.
DragonBleacPiece
elég okádékul néz ki a karakter, így ezzel nem tudok azonosulni meg beleélni magam de gondolom majd lehet választani mást is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...