Rámarkolhatsz Deadpool seggére az Xbox új kontrollerével

  • Írta: szlav
  • 2024. július 18.
  • Hardver
Link másolása
Deadpool legendásan kerek fenekével a kézben nem lehet rossz kedve az embernek. A Deadpool & Wolverine megjelenésére készülve a Microsoft mérnökei megálmodták a tökéletes kontrollert.

A frappánsan csak "The Cheeky Controller" névre keresztelt irányító nem mindennapi darab. A Deadpool stílusában készült kontroller már szemből nézve is egyértelművé teszi, hogy a nagyszájú szuperhőst hivatott promotálni, de az igazi varázslat a kontroller hátoldalán történik. Két tökéletesen kerek farpofa várja azt, hogy két meccs között alaposan megcirógassuk őket.

Sajnos úgy tűnik, hogy nem kerül közvetlen forgalomba a vörösre festett seggkontroller, a legendás ereklyét csakis azok markolászhatják majd, akik részt vesznek az Xbox nyereményjátékán. Jó hír viszont, hogy az irányítót nem önmagában ereszti szélnek a Microsoft: a szerencsés nyertes egy Deadpool & Wolverine témájú Xbox Series X-et is hazavihet, melyhez egyedi állvány és két (habszivacsból készült) katana is jár. Nem rossz gyűjtői darab!

Végül pedig, július 22-én az első ezer vásárló, aki Xbox Elite Wireless Controller Series 2 - Core-t vásárol (de szép hosszú neve van) a Microsoft Store-ról, megkapja ajándékba a lent látható kontrollertartót is.

2.
2.
Nothing
Bezzeg Wonder Woman csöcseiből nem csináltak controllert...pedig sokkal több interakciós lehetőség lenne benne.
1.
1.
Obi Wan Kenobi
Amellett, hogy maga a termék is hatalmas meme, a cikk szövegezése is megérdemel +1-t. XDDD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...