NetherRealm Studios - elbocsátások a Mortal Kombatot készítő stúdiónál

Link másolása
Masszív elbocsátások a Mortal Kombat és az Injustice fejlesztőinél, a NetherRealm Studiosnál. Az 50 embert érintő leépítés a stúdió mobilos részlegénél történt.

50 embert rúgtak ki a Mortal Kombatot és az Injustice-t fejlesztő stúdiótól, a NetherRealm Studiostól. Az elbocsátások a stúdió mobilos részlegénél történtek, ami így meg is szűnt. A sajnálatos hírt a ResetEra-n közölték, ahol a volt dolgozók LinkedIn posztjait gyűjtötték össze.

Ezekből kiderül, hogy az 50 embert érintő leépítések következtében a NetherRealm Studios teljes mobilos részlege megszűnt. "Jó reggelt Internet! Sajnálatos módon tegnap a Netherrealm mobilos részlegét felszámolták. Rengeteg tehetséges ember veszítette el a munkáját" közölte Tony Lazarra aki fejlesztőként dolgozott egykor az említett részlegen. "Nagy fájdalommal közlöm, hogy 10 év után elbocsátottak a NetherRealm Studiostól" - nyilatkozott Elizabeth Ramirez, aki az animatorok sorát erősítette.

Ezek után úgy tűnik több mobilos játék már nem fog érkezni a NetherRealmtől. Ezzel a stúdió utolsó telefonos játéka a 2023-as Mortal Kombat: Onslaught, mely megjelent egyaránt Android és iOS rendszerekre is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...