Így fest az Unknown 9: Awakening játékmenete

  • Írta: pandaril
  • 2024. július 19.
  • Videó
Link másolása
A fejlesztők kommentárjával érkezett nyolc percnyi játékmeneti betekintés az akció-kaland játékba, ahol a lopakodás mellett az ellenfelek manipulálása lesz a legfontosabb fegyverünk.

Egy vadonatúj franchise lesz az Unknown 9: Awakening, a Bandai Namco kiadásában és a Reflector Entertainment fejlesztésében megjelenő akció-kaland játék, ami ismerős elemeket vegyít eredeti ötletekkel. A történet szerint Haroona a megszálló Ascendant erőkkel szemben különleges képességeire és harctéri kreativitására kell, hogy támaszkodjon, nemcsak a túlerő, de az ellenfelek technológiai fölénye miatt is.

A lenti, fejlesztői kommentárral ellátott videó alapján a legtöbb összecsapást szabadon választhatjuk meg. Ha szeretnénk lopakodva kikapdosni az ellenfeleket, megtehetjük, ahogy azt is, hogy belevetjük magunkat a harc hevébe, de akár azt az utat is választhatjuk, hogy megszálljuk ellenfeleinket, és egymás ellen fordítjuk őket. Természetesen a három fenti opció vegyítése is lehetséges lesz.

A harc mellett a felfedezés és Haroona fejlesztése is nagy hangsúlyt kap majd. A videó alapján az eredetileg nyáron érkező játék megjelenését őszig halasztották el, és a látottak alapján ez érthető is, még van mit csiszolni a játékon, de az alapok egész jónak tűnnek. Pontos megjelenési dátumot egyelőre nem kaptunk, de az Unknown 9: Awakening PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is megjelenik majd.

2.
2.
hedzsooo
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...