Elkaszálták a Halo-sorozatot

  • Írta: pandaril
  • 2024. július 19.
  • Cooltúra
Link másolása
A Paramount+ saját gyártású adaptációja két évadot élt meg, és bár a második szezon sokkal jobb értékeléseket kapott, mint az első, ez sem volt elég ahhoz, hogy folytatódhasson a történet.

A Halo-franchise égisze alatt 2022-ben induló élőszereplős sorozat első szezonja nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és bár a kritikusok szemében jobban sikerült, hogy mint a nézők szerint, így is egy gyenge közepes lett az átlageredmény. A második szezont még jobban szerették a kritikusok, viszont a nézői értékelések ugyanazok maradtak. Valószínűleg a nézési adatok és a hozzá kapcsolódó bevételek okán döntött úgy a Paramount+, hogy nem készítenek újabb évadokat az emberiség és a Covenant harcáról.

Azonban van egy jó hírünk is a sorozat rajongóinak: a Variety szerint az Xbox, az Amblin TV és a 343 Industries együttes erővel keresi a sorozat új készítőjét és forgalmazóját, így számos más szériához hasonlóan elképzelhető, hogy a Halo sorozat is feltámad még egy másik streaming platform felületén.

4.
4.
FreeKatana
Voltak jó pillanatai, de sajátosan átköltötték, és rétestészta lett az egész. Azért kemény, hogy 2 évadig tartott eljutni a címszereplő helyszínre, és még csak nem is a Reach bukásáról szóltak az addigiak, hogy legalább igazán érdekes lehessen. Lagymatag volt, na. Mire eljutottunk a lényegig, addigra meg kasza. De gyanítom, hogy ezt is olyan középszerűen kezelték volna, mint az előzményeket.
3.
3.
sasncore
#1: Halo: The Master Chief Collection le szokták árazni
timeline:
Halo Wars (2531)
Halo Reach (2552)
Halo: Combat Evolved (2552)
Halo 2 (2552)
Halo 3: ODST (2552)
Halo 3 (2552 - 2553)
Halo Spartan Assault (2554)
Halo 4 (2557)
Halo: Spartan Strike (2552 - 2557)
Halo 5: Guardians (2558)
Halo Wars 2 (2559)
Halo Infinite (2560)
2.
2.
Ooorky
Első részét láttam, de csak arra emlékszem, hogy dögunalom volt.
1.
1.
Shao Kahn
Hát ezt nagyon sajnálom. Nekem tetszett a sorozat. Most úgy érzem magam, mint amikor a Függetlenség napja franchize is véget ért két film után, befejezetlenül. Már sosem fogom megtudni, hogy a Függetlenség napjában hogy győzik le az emberek végleg az idegeneket, és már a Halo sorozatban sem fogom megtudni. Nagy kár érte. Na persze ha mégis találnak módot a feltámasztására később, annak örülni fogok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...