Érkezik az Endzone 2 korai hozzáférése

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 20.
  • Hír
Link másolása
Nyár végén indul a Gentlymad Studios túlélő szimulátorának, a posztapokaliptikus környezetben játszódó Endzone 2-nek az early access fázisa. Most ránézhetünk a friss előzetesre.

Indítsd újra a civilizációt kihalt tájakon, az Endzone 2-ben kezedbe adják a döntést, kezdésnél a buszoddal te választhatod ki, hol szeretnéd kiépíteni első bázisod, ahonnan aztán továbbterjeszkedve egész kolóniákat alakíthatsz ki! Az erőforrásokat okosan kihasználva formálhatod környezeted, de nem lesz veszélyektől mentes a dolog.

Kerüld el a radioaktív területeket, és készülj fel az aszályra, mérgező esőre, vagy a pusztító homokviharokra otthonod megfelelő fejlesztésével. A lakosok produktivitása és hangulata nagy mértékben befolyásolja majd túlélési esélyeid, így érdemes odafigyelni a felmerülő igényekre. Az úgynevezett "Pathfinder" járművel felfedezőutakra lehet indulni, ami során elhagyatott helyszíneken lehet begyűjteni a népesség számára hasznosnak ítélt motyókat, de akár a múlt sötét titkaira is fény derülhet egy-egy ilyen túra során.

A rendkívül hangulatosnak ígérkező település menedzselős túlélőjátékot a PC-s nagyközönség augusztus 26-ától próbálhatja ki korai hozzáféréssel PC-n, ezen belül Steam-en és GOG-on.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...