17 percig mozog a Soulframe

Link másolása
Végre mozgásban is láthattuk a Digital Extremes készülő MMO-ját, a Soulframe-et. A fejlesztők az idei Tennoconon streameltek több mint negyedórát a játékból.

17 percnyi gameplay érkezett a Digital Extremes készülő ingyenes MMO-jából, a Soulframe-ből. A kanadai csapat az idei Tennoconon demózta a játékot. Ebből sok mindenre fény derült a készülő projekttel kapcsolatban, többek közt, hogy egy soulslike mechanikát használó akicó-szerepjáték lesz.

Továbbá betekintést nyerhettünk a karakterkészítésbe, ahol a főszereplőt a csecsemőkorától fogjuk nyomon követni. A játék egy különleges hub rendszert is tartalmaz, amely leginkább a Fable 3-as Sanctuaryhez hasonlít, csak jobban kivitelezve. Itt beszélhetünk az őseinkkel, lecserélhetjük a fegyvereinket, de akár barkácsolhatunk is. Ezt azonban csak akkor tudjuk előhívni, ha nincsenek ellenségek a közelben. Illetve megcsodálhattuk még a tájat, ami garantáltan hozzájárul a hangulathoz, valamint a harcrendszerről is bővebb infókkal gazdagodtunk. Leginkább az ellenségek tekintetében, akik a műfajhoz hűen igencsak brutálisra sikeredtek.

Az MMO valódi sztárjai azonban az atomcuki erdei állatok, akik színesítik a játék világát. Felbukkannak köztük nyulak, mókusok, őzek és hódok is.

A Soulframe eddig PC-re fog érkezni, megjelenési dátum azonban még nincs.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...