Tekken 8 - Heihachi lesz a következő DLC karakter

  • Írta: pandaril
  • 2024. július 22.
  • Videó
Link másolása
A széria ikonikus főgonoszát a hetedik rész végén győzték le végleg, most azonban már tudjuk, hogy valahogyan sikerült feltámadnia, és a nyolcadik rész harmadik DLC karaktere lesz.

Akinek megdöbbentő és már-már kétségbeejtő volt a tény, hogy Heihachi Mishimát a Tekken 7 végén legyőzte a fia, és nem látta, hogy hová fog tartani a sorozat jövője, annak örömhírként szolgálhat a friss bejelentés, miszerint a játék első szezonjának harmadik DLC-karaktere nem más, mint a széria mindenkori főgonosza.

Hogy pontosan hogyan, miként és mikor is támadt fel, az egyelőre nem tisztázott, viszont helyesebb lenne újjászületésről beszélni, hisz Heihachi megjelenése sokkal közelebb áll az első részben láthatóhoz. Viszont nem egyedül érkezik a karakter, hanem magával hozza a játék első történeti kiegészítőjét is, amit minden játékos ingyenes frissítés formájában kap majd meg.

Hogy mikor is érkezik a harmadik DLC-karakter és a kiegészítő, egyelőre rejtély, annyi biztos, hogy valamikor indén ősszel. A Tekken 8 2024. január 25-én jelent meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

2.
2.
MikeHock
#1: Csak éppen ez senkit nem idegesít, épp ellenkezőleg.
1.
1.
Nothing
Harada is ugyanúgy hülyére veszi a rajongókat, mint a Disney a Star Wars-sal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...