Deadpool & Rozsomák - hamis információk keringhetnek a neten

  • Írta: osan
  • 2024. július 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Mint kiderült egy interjúból a Marvel tudatosan terjesztett félinformációkat azzal kapcsolatban, hogy kik tűnhetnek fel a legújabb Deadpool-filmben.

A héten debütáló Deadpool-film kapcsán egyértelműen hatalmas a várakozás és nemcsak amiatt, hogy végre újra egymás mellett láthatjuk majd a Reynolds-Jackman párost, de amiatt is, hogy vajon milyen karakterek tűnnek fel a filmben. Most kiderült, hogy az interneten fellelhető pletykák, félinformációk valószínűleg hamisak és ezeket direkt terjesztette a Marvel, hogy megőrizze a film meglepetéserejét.

A GamesRadar+ interjújából, melyet a film egyik producerével, Wendy Jacobsonnal folytattak, kiderül, hogy mind a stáb, mind pedig a Marvel tudatosan terjesztett félrevezető információkat azzal kapcsolatban, hogy kik tűnhetnek fel a filmben cameo szerepben, annak érdekében, hogy megmaradjon a moziban átélt meglepetés.

Jacobson nem árult el semmit a karakterekről, de azt elmondta, hogy az összes feltűnő szereplőnek köze lesz a történethez és vagy elindítják útján az adott hőst, vagy folytatják, esetleg befejezik annak történetívét.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...