Nem ájultak el a kritikusok a Deadpool & Wolverine-től

  • Írta: szlav
  • 2024. július 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Hiába kapott hatalmas hype-ot a harmadik Deadpool-mozi, elég cudar képet fest a kritikusok véleménye a korai sajtóvetítéseket követően. A beszámolók olcsó, kínos poénokra és céltalan karakterekre panaszkodnak.

Most csütörtökön kerül a magyar mozikba a Deadpool & Rozsomák, és habár az eddig látott milliónyi teaser és trailer ígéretes képet festettek a szuperhősmoziról, a kritikusok hangvétele már kevésbé rózsás. A jelen cikkünk írásakor már 45 kritikát számol a Metacritic aggregátora, ahol mindössze 54 pontos metascore-on áll Marvel Jézus és Logan brománca.

Habár a 80 pontot adó Collider és Screen Rant a közönségnek írt szerelmeslevélként jellemzi a filmet, a 70 pontot megszavazó Variety és IGN pedig a folyamatosan szállingózó poénokat dicsérik, a The Hollywood Reporter és a Slashfilm már csak 50 pontot adtak a mozira a 100-ból. Szerintük legalább annyi kínos és fárasztó poént kell túlélni, mint amennyin őszintén nevethetünk, a történetet és a karaktereket pedig egy zavaros, tömött maszlagként jellemzik.

Ennél is szigorúbb az Entertainment Weekly 42 pontos kritikája, amely szerint a Deadpool & Wolverine nem több két órányi olcsó viccelődésnél, ami gyakorlatilag a világ leghosszabb Family Guy epizódjának fogható fel. A Rolling Stone magazin és a Polygon mindeközben csupán 40 ponttal értékelték a filmet, jellegtelen fehér zajként és a legrosszabb értelemben vett képregényes karakterként jellemezve Deadpoolt: a Polygon írója szerint a nagyszájú zsoldos egy teljesen céltalan, üres, érvénytelen karakterré vált.

6.
6.
MikeHock
Na, ha a ZS kategóriás ( :) ) kritkusoknak nem tetszik, akkor ez bizonyosan jó film!
5.
5.
Br1sk
Tegnap este láttam. Laza 10/9 a film. Mennyetek el rá mert jó és mert jól kell teljesítenie ahhoz hogy jó irányba forduljon a marvel a jövőben.
Wolverine nagyon faszára lett csinálva full képregény végre. A kameók is nagyon jók és nem azok akikre számítotok. És a vér és trágárság se lett letompítva sőt!
Maga a story kicsit túl basic ez az egy negatívum tényleg.
4.
4.
Dark_Temptation
Szerintem meg zseniális lett. Sírnak a kritikusok mert mind woke gyökér.
Zseniális volt a film. Fullos cameok, fan service, karakter fejlődés, minden volt benne. Hatalmas poénok,az egész mozi nevetett,jó zenék,na és Hugh jackment látni wolverinekent maaaar bőven megérte!!! A kritikusok meg nézzék továbbra is a woke sz@rokat.
3.
3.
hedzsooo
A kutyat se! :) Engem erdekel, igy aztan letojom mit firkalnak rola. Aztan persze lehet hasonlo velemenyen leszek, bar azt hiszem en elegge elfogult tudok lenni olykor. ^^ Jo lesz ez popcornnal, + haverokkal
2.
2.
Ooorky
Rotten Tomaton 81% critic score, annyi mint az Acolyte.
Nem sok jót jelent.
1.
1.
Yanez
Hát ezt nem gondoltam volna. Ám pont ezért nem szabad semmit sem idő előtt felszopkodni. Elég lett volna egy szerény trailer. Így persze az emberek elvárása az egekben van. Pont, mint sok videójáték esetében. Ezt inkább úgy általában mondom, mert a filmet nem láttam és lehet tényleg átestek a ló túloldalára. Legalábbis eddig ez a benyomásom. Legrosszabb esetben is gondolom egynek elmegy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...