Bejelentették a Bounty Sisters-t

Link másolása
Bejelentette legújabb játékát a PiXEL. A Bounty Sisters című steampunk lövölde igazi retro, játéktermi gameplay-t és lengén öltözött macskalányokat ígér. A bejelentés mellé néhány koncepciós képet is kaptunk.

Új játékot jelentett be a PiXEL. A Bounty Sisters címre keresztelt vertical-scrolling lövölde egy steampunk világban fog játszódni, választható főszereplői pedig három nővér. Közülük a legidősebb a szőke Dorothy, a legfiatalabb a rózsaszínben nyomuló Francis. A középső gyermek pedig a fehérhajú Elisabeth. Mindhármuknak egyéni felszerelésük és járművük van, amikkel felvehetik a harcot az ellenségekkel. Ebből adódóan mindhárom karakter más-más játékstílust fog képviselni. Azonban nem csak ebben térnek el egymástól a szereplők, ugyanis bár mindhárman nővérek, vélhetően más-más fajba is tartoznak. Dorothy macska-, Elisabeth nyuszi-, Francis pedig valószínűleg kutyalány. Igen, mi sem gondoltuk volna, hogy ezeket a szavakat valaha leírjuk.

Sajnos ennél több infót nem közöltek a fejlesztők, így tehát a készülő projektet teljes rejtély övezi. Az árkád hangulatú játék várhatóan 2025-ben fog érkezni PC-re és Nintendo Switchre. Egyelőre még csak japán megjelenésről van szó.

 

2.
2.
AbsurdShark
Kíváncsi vagyok ez a játék miért lett hírértékű a sok japán játék közül van ahol "még csak japán megjelenésről van szó".
A "PIXEL" fejlesztők például mit tettek eddig le az asztalra? Ennyire le vagyok maradva?
1.
1.
sasncore
Aztán itt vannak az igazi macska lányok:
https://www.gamekapocs.hu/jatek/13768/mondcon_2024/nagykep/15626/249832/20240713_105230

Mondoconon pofán ba..z a valóság:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...