Apex Legends - az EA visszavonja az új szezon kapzsi változtatásait

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 25.
  • Hír
Link másolása
Az Electronic Arts a közfelháborodást generáló bejelentése után inkább visszalép a 22. szezont érintő változtatásától, mégis hozzáférhető lesz Apex Coin-okért a Premium Battle Pass.

Az EA legutóbbi tervei szerint a huszonkettedik szezonra két 10 dolláros Battle Passt akart behozni a megszokott egy helyett, ráadásul a játék virtuális fizetőeszközét, az Apex Coint teljesen ki akarta vonni a képletből, így mindenki kénytelen lett volna valódi pénzzel megváltani az érkező tartalmakat.

A rajongók egyöntetű elégedetlensége és felhördülése úgy látszik végül elért a megfelelő fülekig, visszavonták a tervezett változtatást, így nem kell kétszer annyi pénzt költeni a következő szezontól kezdődően. Belátják, és sajnálják hogy rosszul kezelték a változtatásokkal kapcsolatos döntéseket, és ez teljes mértékben az ő saruk, elmondásuk szerint a jövőben próbálnak majd transzparensebben és konzisztensebben kommunikálni hasonló esetekben.

Az augusztus 6-án elrajtoló szezonban az első Premium Battle Pass könnyen megszerezhető lesz egyszerű játékon belüli kihívások teljesítésével, majd a szeptember 17-én induló második felvonástól a továbbiak 950 Apex Coinba kerülnek majd. A fejlesztők azt ígérik, hogy mindenki elegendő tallért tud majd szerezni, így senki nem fog kimaradni a jövőben érkező Battle Pass-ekből.

1.
1.
FreeKatana
Helyes! Legközelebb elő ne forduljon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...