Késik a S.T.A.L.K.E.R 2, megint

  • Írta: pandaril
  • 2024. július 25.
  • Csúszás
Link másolása
A korábbi tervekhez képest is majdnem három hónappal később, november második felében jelenik csak meg a GSC Game World játéka. De legalább a bejelentés egy stílusos trailert is kapott.

Amikor az év elején egy szeptemberi megjelenést vizionáltak a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl fejlesztői, úrrá lett rajtunk a pesszimizmus, hisz nem erről volt szó eredetileg. Aztán a Summer Game Fest keretein belül nemcsak gameplayt, de konkrét megjelenési dátumot is kaptunk, ami még mindig szeptemberi időpont volt.

Most azonban egy előre nem látott szivárgás kapcsán hivatalossá is tette a GSC Game World csapata, hogy játékuk megjelenése tovább csúszik, ezúttal november 20-ra. Hogy a szivárgás nélkül mikor jelentették volna be, az nem tisztázott, viszont ezzel egy időben bejelentettek egy Developer Deep Dive nevű műsort augusztus 12-re, amikoris a fejlesztők részletesen beszélnek majd a játék mechanikáiról és néhány kulisszatitokról is.

A S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl jelen állás szerint 2024. november 20-án jelenik majd meg PC-re és Xbox Series X/S-re, hacsak nem csúszik ismét.

2.
2.
FreeKatana
#1: Szoktam is mondogatni pajtinak: Na, itt a következő dátum, ameddig van idejük bejelenteni az újabb csúszást.
Közben a downgrade meg olyan szintű lesz, hogy modokkal kell legalább a COP szintjére visszahozni. (Reméljük nem).
1.
1.
crytek
Szerintem senki nem is várta szeptemberre :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...