Demót kapott a Rise of the Ronin

  • Írta: pandaril
  • 2024. július 25.
  • Hír
Link másolása
A próbaverzió igen bőkezű a terjedelmét illetően, az első komolyabb főellenségig van lehetőségünk játszani a játékkal, az előrehaladásunk pedig természetesen tovább vihető a teljes játékba.

A TEAM Ninja márciusban megjelent PlayStation 5 exkluzív játéka annak ellenére lett kissé elfeledett alkotás, hogy a látványtól eltekintve egy élvezetes, belépő szintű, open-world soulslike játékot kaptunk egy érdekes történelmi korban. Hogy a játék kinek mennyire maradt maradandó élmény, természetesen egyéni ízlés kérdése, viszont vitathatatlan, hogy a szintén exkluzív Stellar Blade-hez képest lényegesen kevesebbet hallani a Rise of the Roninról, és igaz, ami igaz, frissítés is kevesebb érkezett a játékhoz.

A fejlesztők viszont rendhagyó dolgot tettek: hónapokkal a megjelenés után elérhetővé tették a játék demóját. Ez már önmagában különös, hisz ilyet a megjelenés előtt szoktak tenni a készítők, az pedig még érdekesebb, hogy a demó nem egy diétás szelet a játék tortájából, hanem konkrétan több órányi tartalom: Gonzóig, a prológus utáni első komolyabb főellenségig juthatunk el a demóban, ami így a tényleges játék szinte minden aspektusát bemutatja nekünk.

Hogy a gyenge eladások állhatnak-e a kései demó publikálás mögött, vagy valamilyen más stratégia, azt nem tudni, de tény, hogy az előrehaladásunkat tovább vihetjük a tényleges játékba, ha megvásároljuk azt. A Sony közben a fenti trailert is kiadta a játékhoz, ami a játékosok eddigi eredményeit, teljesítményeit listázza. Aki tervek beruházni a játékra, azok csak saját felelősségükre nézzék meg, mert tartalmaz pár spoilert.

1.
1.
crytek
Majd ha meguntam a game pass címeket rálesek mennyire brutál nehéz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...