Cat Quest 3 - itt a legújabb trailer a macskalózos RPG-hez

Link másolása
Idén augusztusban megjelenik a The Gentebros macskalandjának harmadik etapja. A Cat Quest 3 hanyagolja a középkori fantasy témát és a kalózos RPG-k vizeire evez. A fárasztó cicás szóviccek viszont maradnak.

Idén augusztusban végre megjelenik a The Gentlebros macskalandjának harmadik felvonása, a Cat Quest 3. A korábban Pirates of the Purrebean alcímet viselő epizód ezúttal, ahogy azt a címéből már sejteni lehetetett, egy kalóz tematikájú világban fog játszódni, az előző részek középkori fantasy témájával ellentétben. Bár az alcím időközben eltűnt, a játék maradt a macskalózos hangulatnál.

A környezeten kívül azonban a szingapúri stúdiót nem változtatott a bevált recepten, így az előző két részhez hasonlóan ez is egy gyorsmenetű, casual akció-szerepjáték lesz, jó sok cicás szóviccel. Egyedül még a látvány az ami változott, ugyanis eddig ez lesz a legszebb része a sorozatnak.

A Cat Quest 3 augusztus 8-án, azaz a Nemzetközi Macskanapon fog megjelenni PC, Xbox One, Xbox Series X|S, Playstation 4, Playstation 5 és Nintendo Switch platformokra.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...